Lions i Västerhaninges Ungdomsledarstipendium 2018

Lördagen den 16/6 -18 delade Leif Quarsell ut LionsVH's Ungdomsledarstipendium 2018 till Christan Kappel i Västerhaninge Idrottsförening, VIF, med motiveringen:

Med en näst intill 100% närvaro under 2017 gav Christian Kappel VIFs juniorlag för flickor F12 en riktig knuff framåt i självförtroende och utveckling. Han har tillsammans med de andra ledarna i laget ett långsiktigt mål, att inte vara som bäst nu utan om ett par år när det är dags med 11 spelare på plan. I år tar han därför klivet in i Styrelsen där han ska ha en roll att föra flickfotbollen ännu mer framåt i föreningen och på sikt kunna starta upp ett damlag som länge varit efterlängtat i klubben.

 Power Cheer Allstar

 Power Cheer Allstar fick kollektivt mottaga ett stipendium för de 20 tränarna. Unga tjejer som brinner för cheerleading och tränar ungdomar mellan 7 – 20 år.

Lions Musikstipendium 2018

utdelades till två unga talanger;från Haninge Musik och Kulturskola

Melvin Coffel, 15 år och Aiden Forsman, 10 år

Motiveringen för Melvin Coffel: ”Melvin har med stor nyfikenhet och härligt engagemang visat att man på väldigt kort tid, 2 terminer, kan nå oanade höjder på sitt instrument. Melvin är en individuellt skicklig slagverkare och därtill en riktig klippa och ankare i ensemblespel och därför en värdig Lions stipendiat”

Motiveringen för Aiden Forsman 10 år:

” Aiden har utvecklats väldigt fort som cellist och på tre terminer tillägnat sig och behärskat en bred repertoar vilken sträcker sig från Antonio Vivaldi till Michael Jackson. Aiden har också debuterat som solist tillsammans med Haninge Sinfonietta och närmar sig musiken på ett, för sin ålder, moget och intelligent sätt och är därför en värdig Lions stipendiat”

Ungomsledarstipendiet och övriga stipendier

Lions Club i Västerhaninge delar ut stipendier till ansvarsfulla och duktiga ungdomsledare inom kommundelen.
Vi vill uppmuntra dessa och vänder oss till aktiva ledare som främjar medlemmarnas sportsliga och/eller sociala utveckling och får dem att växa som individer. Stipendiet kan med fördel användas för egen vidareutbildning som ledare.
Stipendiat kan föreslås av klubb, förening eller organisation.
Välkommen med Er ansökan och förslag på person tillsammans med en kort motivering varför personen är en lämplig kandidat och med en beskrivning av tänkt användning av stipendiet.
Vi vill gärna ha in Er ansökan innan den 30:de april 2019!
 
VG skicka ansökan via e-post till  Leif Quarsell
Vår Hemsida: lionsvh.net
Tips andra!  Gå till vår Facebook sida och dela inlägget därifrån, klicka här: Lions Club Västerhaninge