Lions Club i Västerhaninge delar årligen ut stipendier!

Många arbetar enträget - ofta i det tysta - med att göra skillnad för sig själva och andra!
Vi kallar dom eldsjälar och vi vill gärna liksom du visa dom vår uppskattning för det de åstadkommer! Men vi behöver ditt tips!

Är du ledare i en verksamhet och har du någon du verkligen vill uppmärksamma och visa din uppskattning för det hon eller han gör, skriv då till oss och berätta vem personen är och varför du tycker att personen skulle få ett av våra stipendium! Skriv också vem du själv är och hur vi kan nå dig!

Ett Epostbrev kan göra skillnad!  Skriv till vår kontaktperson och gör en Stipendieansökan!

Bli medlem i Lions Club Västerhaninge! Enkelt - meddela ditt intresse på e-post via vår Kontaktsida!

Lions Club Västerhaninge verkar för ökad livskvalitet för unga, gamla och funktionshindrade och ger ekonomiskt stöd till personer och verksamheter som behöver vår hjälp via de medel vi på olika sätt samlat in. Vi har bland annat en mycket omtyckt Loppmarknad, där våra innevånare kan både fynda och lämna in sina saker!

Lions Club Västerhaninge arbetar ideellt och behållningen av våra insamlingar går oavkortat till hjälp-verksamhet. Kostnader för våra möten och vår administration betalas från våra medlemmars medlemsavgifter.

Du kan enkelt hjälpa Lions att hjälpa! Vill du stöda stöda vår hjälpverksamhet med ditt bidrag, Swisha till 123 0550 442. 

Vi garanterar att Din gåva når fram till någon som behöver hjälp!