Välkommen till Lions Loppmarknad i Västerhaninge!

Vi tar gärna emot de saker som du vill skänka!


Öppettider för Lions Loppmarknad:
Fredagar 13:00 - 17:00
Lördagar 10:00 - 14:00

Under trettio år ordnade vi en lördag-söndag varje höst en Loppmarknad vid Åbygården, där en del av allt som vi samlat in under året såldes.

Från sommaren 2005 har Lions Loppmarknad varit öppen fredagar och lördagar inomhus i Västerhaninge centrum.
Vi började i en lokal, som blev tom när biblioteket flyttade, fortsatte i gamla järnaffären för att till sist flytta in i källarplanet under biblioteket i det gamla kommunalhuset, där vi nu är.

Hela idén med Lions Loppmarknad är att ta tillvara saker, som någon hellre skänker till Lions i stället för att sälja själv eller köra till återvinningen. Vi arbetar ideellt med att kontrollera det vi fått som gåvor, göra i ordning och ibland reparera, ställa fram, sälja eller till slut köra det som ingen verkar vilja ha till återvinning.

Vill man lämna sina saker går det bra att komma till Loppmarknaden när vi har öppet. Vi kan även hämta saker som Du har problem att lämna själv. Vill du att vi hämtar (inom Västerhaninge och Tungelsta) kontaktar du Loppmarknaden per e-post: lionsloppis@lionsvh.net

Överskottet från Lions Loppmarknad används i vår hjälpverksamhet både inom kommunen, nationellt och utomlands.
Vi stödjer Lions hjälpverksamhet vid katastrofer runt om i världen och delar ut stipendier och bidrag till förtjänstfulla ungdomar och handikappidrott.

Du hittar oss i Västerhaninge Biblioteks källarplan med ingång från västra gaveln.