Vi tackar alla er som deltog i vår stora Jubileumsinsamling för barn och ungdom i Haninge!


Under hela året 2017 firar Lions föreningar runt om i världen Lions 100 års jubileum!

Lions i Västerhaninge och Lions i Österhaninge gick därför samman för att genomföra en jubileumsinsamling i kommunen för barn och ungdomar i  Haninge!

Så skedde också under våren -17, dels genom ett lotteri med fina priser, och dels med två härliga marknadsdagar med  knallar, demonstrationer, utställare och uppträdanden - helt i stil med  urgamla traditioner, precis som bruk varit - och alltid är - här i Haninge!

Lotterna sålde vi från vår fina trailer som vi lastat med lotteriets två huvudpriser till våra lottköpares beskådande!

 

Insamlingen och lotteriet sker i samråd med Haninge barn-och ungdomsgrupper (HANBA), och blev en stor succé!

De insamlade medlen blev ett fint bidrag till att förverkliga många barns dröm - en spännande utflykt till Kolmården med buss för barn och ungdomar! 

Vi på  Lions Västerhaninge riktar ett hjärtligt tack till alla våra utställare och sponsorer som under vår marknadsdag troget ställde upp i majvädret och gjorde den till en fin familjedag!

Det minsta bidraget är i våra ögon stort, och med varje bidrag hjälper ni oss på Lions att hjälpa någon som för tillfället eller permanent har svårt att lösa sin livsekvation och komma vidare i sina liv!

Och ändå blev det pengar över! - Som Österhaninge och Västerhaninge Lions lade till en gemensam kassa att ta till för liknande bidrag till förmån för barn och unga som inte alla gånger har det så bra!

Så ett hjärtligt tack till er alla som genom ert lottköp och bidrag möjliggjorde detta! Ni kanske inte vann något på er lott - men det gjorde alla dom här på bilden!

Våra sponsorer