Bli medlem!

Är du nyinflyttad eller har du ännu inte hunnit bygga upp ett kontaktnät? Inte så länge till - som medlem i Lions Club Västerhaninge får du många nya vänner och en garanterat trevlig och givande social samvaro. Och den stora personliga tillfredsställelsen att med din egen insats hjälpa så många andra i vårt samhälle!

Lions Club Västerhaninge har en ledig plats för dig som känner ett samhällsengagemang och vill höja din egen livskvalitet på det enklaste sättet som finns - genom att hjälpa och höja livskvaliteten för andra!

Lions Club Västerhaninge står för en unik kombination av seriös hjälpverksamhet, kamratskap, härlig samvaro och livslång vänskap.

Du är inte längre ensam – så snart du blir med!

Varje månad - den andra fredagen i månaden - samlas vi till ett medlemsmöte i det anrika Tingshuset i Västerhaninge. Utom under juli – augusti, då är vi på semester! Här bestäms kommande aktiviteter och det viktigaste av allt - till vilka ändamål och hjälp de medel vi samlat in skall gå! Kostnader för möten och annat dithörande  betalar vi med medlemsavgifter. Medlemsmiddagen betalar vi själva till ett självkostnadspris, dvs. priset för vad matvarorna kostat, fördelat på antalet medlemmar på middagen.

Bli medlem i Lions Club Västerhaninge, vi välkomnar kvinna som man! - Kom och besök oss på ett av våra månadsmöten och känn efter hur vår gemensamhet passar för dig!
Vill du hellre få en personlig kontakt för dina frågor, kan du ringa till Allan Karlsson i vår medlemsgrupp
på telefon 072-505 64 00, eller skriva ett brev genom att klicka här: AllanKarlsson

Du kan också komma in och prata med oss på vår loppabutik i källarplanet, Västerhaninge Bibliotek (ingång från västra gaveln), eller ta kontakt via mejl eller telefon till någon av de på sidan Kontakt!
Men också - ser du oss på våra marknader – ta kontakt, vi känns igen på våra gula jackor/västar.

Så är du nyinflyttad eller annars känner dig ensam?
Bli medlem i Lions Club Västerhaninge, och du kommer in i ett kamratligt nätverk av betydelse!